Menu

De locatie

Het Bosbad wordt gerealiseerd in de wijk Meerhoven als onderdeel van Bosrijk. Hier staan duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en spraakmakende architectuur centraal. Het wonen in Bosrijk is bijzonder, alle projecten in dit deel van de wijk zijn ontworpen als ‘beelden in een beeldentuin’ waarbij de woningen als sculpturen worden ingepast in het bestaande landschap. De groene ruimte rondom de woningen is in feite de tuin van de bewoners.

twycer-www-twycer-nl-10

Wonen in Meerhoven

Meerhoven is een rustige wijk waar bewoners elkaar kennen en waar u de dynamiek van de stad niet hoeft te missen. Dit maakt Meerhoven een erg geliefde plek om te wonen. Met het openbaar vervoer staat u al binnen 10 minuten in hartje Eindhoven. Fietsend is het centrum, dankzij de goede fietsroutes, ook prima bereikbaar. Met een goede aansluiting op de A2 en Eindhoven Airport op steenworp afstand, zijn ook andere Europese steden goed te bereiken.

Interesse in Het Bosbad?

Wil je wonen in Het Bosbad? Vul het interesseformulier in en de makelaar neemt contact met je op voor aanvullende informatie en een vrijblijvend gesprek.